Copyright 2000 - 2010 www.harisdzinovic.com

Postovani posjetioci.

Kopiranje, reprodukcija, reemitovanje i redistribucija materijala sadrzanog na sajtu "Haris Dzinovic - official web site", odnosno na web adresi:
http://www.harisdzinovic.com
u cjelini ili djelimicno, na bilo kom mediju i u bilo kojoj formi, nije dozvoljeno bez izricite saglasnosti vlasnika sajta. Sva prava na sadrzaj pojedinih tekstova objavljenih na ovom sajtu sa svim njegovim pojedinacnim stranicama zadrzava autor teksta naveden na svakoj pojedinacnoj stranici kao izvor ispod fotografije ili teksta. Sva ostala prava na obradjene multimedijalne sadrzaje, fotografija, kao i ostale graficke ili tekstualne elemente na stranici zadrzava autor stranice.

Web site www.harisdzinovic.com se sastoji se od sopstvenih sadrzaja, sadrzaja preuzetih sa drugih stranica, kada je to u tekstu navedeno, besplatnih sadrzaja, sadrzaja kreiranih od strane posjetilaca, kao i linkova na spoljne stranice. Web site www.harisdzinovic.com sadrzaje objavljuje u dobroj namjeri u cilju pruzanja pravovremenih inormacija. Sve sadrzaje sajta koristite na sopstvenu odgovornost i mi se ne mozemo smatrati odgovornim za bilo kakvu stetu nastalu koriscenjem sadrzaja sajta.

Web site www.harisdzinovic.com takodjer sadrzi linkove na web stranice izvan sopstvenog sajta koje objavljuje u dobroj namjeri i kao protuuslugu za preuzete materijale sa tih stranica i ne moze se smatrati odgovornim za sadrzaje izvan sajta.

Saglasnost za preuzimanje sadrzaja sajta www.harisdzinovic.com se daje na osnovu pojedinacnih zahtjeva. Za vise informacija, kao i vase konkretne zahtjeve posaljite poruku webmasteru sajta koji ce vam u svakom slucaju izaci u susret i po odobrenju vlasnika sajta poslati odgovarajuci tekst ili fotografiju na e-mail. Sve ovo je uradjeno samo u cilju toga da se posjeduje kontrola nad materijalom i neovlasteno uzimanje fotografija i tekstova u koje je ulozen trud i rad za njihovo prikupljanje, skeniranje i obradu.

Ukoliko smatrate da je www.harisdzinovic.com povredio Vasa autorska prava, slucaj ce biti odmah razmotren a sporni sadrzaj bice uklonjen odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadrzaja zalbe.

Obratiti nam se mozete preko nase e-mail koju vidite ovdje. Sve e-mail adrese koje su bile u opticaju od 01.07.2000. do sada, od 01. januara 2007. godine definitivno vise ne vaze. OVO JE JEDINA E-MAIL ADRESA KOJA CE BITI U OPTICAJU I MOLIMO VAS DA POCNETE DA JE KORISTITE ODMAH I DA IZ VASIH ADRESARA OBRISETE NASE STARE ADRESE.

Ako zelite da na vasem sajtu postavite link na neku zasebnu stranicu ovog sajta saglasnost nije potrebna. Medjutim, treba da bude jasno navedeno gdje link vodi. Ukoliko na Vasem sajtu postavite link ili nas baner sa ovog sajta obavjestite nas, pa cemo i mi na nasem sajtu postaviti link do vase stranice. Vise informacija o tome na stranici Webmasteri.

Administrator sajta zadrzava pravo da u bilo kom trenutku izmjeni materijal na ovom sajtu. Zato ne mozemo da budemo odgovorni za "mrtve" linkove koji bi mogli da nastanu na vasem sajtu, sem ako ne linkujete nasu osnovnu stranicu (http://www.harisdzinovic.com).

Hvala na razumjevanju.

Custom Search
Free counters!